ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

 • Παράταση λόγω... διαχειριστικού ελέγχου 13 Mar 2014 | 1:53 pm
 • Φαλκονέττι, Μερκής 13 Mar 2014 | 1:24 pm
 • Ο Καντονά συνελήφθη 13 Mar 2014 | 1:23 pm
 • Χριστάκης: «Είμαστε 200% στους στόχους μας» 20 Feb 2014 | 1:00 am

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Μέλη: 425
Νέα: 653
Σύνδεσμοι: 7
Επισκέπτες: 764381

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Έχουμε 1 επισκέπτη online

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • Διακοπή συνεργασίας με Προπονητική ομάδα

  ImageΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

  Το Δ.Σ. του Σωματείου μας ανακοινώνει την κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας του με την προπονητική ομάδα. Ευχαριστούμε τον Πανίκκο Σωτηρίου προπονητή της ομάδας, Νικόλα Ιερωνυμίδη, γυμναστή και Νίκο Σάββα Τεχνικό Διευθυντή για την προσφορά τους στον ΑΣΙΛ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.Χρέη προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο Τάσος Καρσεράς προπονητής της Β’ ομάδας και θα τον πλαισιώσει και πάλι προσωρινά ο γυμναστής Κυριάκος Κυριάκου μέχρι την λήψη οριστικής απόφασης.

  Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Η ίδρυση PDF Εκτύπωση E-mail
(3 votes)
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο 
11.11.07

ImageΣτις 26 Ιουνίου 1932 μερικά φτωχά αγροτόπαιδα και άποροι νέοι που δεν έχουν ακόμη ικανοποιήσει ούτε τις βασικές ανάγκες επιβίωσης, συνέρχονται και ιδρύουν τον Αθλητικό Σύλλογο Ισχύς Λύσης. Όραμά τους η Εθνική αγωγή των νέων και η τόνωση και διάδοση των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών με κύρια επιδίωξη την προαγωγή του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου που εκείνα τα χρόνια εξαπλώνεται και μαγεύει τους νέους της Κύπρου. Έμβλημά του καθιερώνουν το δισκοβόλο, σύμβολο του αρχαίου πνεύματος του ωραίου και του αληθινού, για να τους καθοδηγεί στο Ολυμπιακό Ιδεώδες.

Η ίδρυση του Συλλόγου φέρει μια νέα δυναμική στη Λύση και φανερώνει τη ζωντάνια και το δυναμισμό που δίνει το νους υγιής εν σώματι υγιεί. Και τούτο φαίνεται και στην αναζήτηση του ονόματος του νέου Συλλόγου. Είναι ο Αθλητικός Σύλλογος η Ισχύς της Λύσης. Για σύνταξη του καταστατικού, η ιδρυτική επιτροπή αποτείνεται στο ιστορικό σωματείο της Ανόρθωσης και οι σκοποί και οι επιδιώξεις του σωματείου θα καθορίσουν και θα θέσουν τα γερά θεμέλια που διαμόρφωσαν και τη γνωστή φυσιογνωμία της Λύσης στα χρόνια που ακολούθησαν.

Ιδρυτές φέρονται οι Χρ.Φωκαϊδης, Χρ.Παναγίδης, Κ.Ρουσή και Ν.Πέτρου. Η επιλογή του ονόματος αποδίδεται στον Δημητράκη Λάμπρου.

Μέλη των πρώτων Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου αποτέλεσαν οι Ανδρέας Σοφοκλέους, Χριστόφορος Φωκαϊδης, Νεόφυτος Πέτρου, Χρίστος Παναγίδης, Κωστής Ρουσής, Γιάγκος Συμεού, Καλλής Μωϋσέως.

Στο νέο σωματείο προσέτρεξαν να ενταχθούν πλείστοι νέοι της Λύσης. Η συνδρομή των μελών ήταν τότε 3 γρόσια. Μέχρι το 1956 που ο Σύλλογος απέκτησε ιδιόκτητο οίκημα περιήλθεν από 6 διαφορετικούς χώρους στέγασης.

Τελευταία ανανέωση ( 11.11.07 )
 

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

             ΑΣΙΛ - ΑΔΩΝΗΣ Δ.             

0 - 1

24/11/2012 - ΣΑΒΒΑΤΟ - 14:30

(ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 
OMAΔΑ
ΑΓ. ΒΑΘ.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ  9 28
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ 9 21
ΑΣΙΛ 9 20
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡ. 9 20
ΕΝΑΔ Π.Χ  9 19
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Κ.  9 14
ΑΔΩΝΗΣ Δ.  9 14
ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λ.  9 10
ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.  9 9
ΕΛΠΙΔΑ Ξ.  9 7
ΟΡΜΗΔΕΙΑ  9 7
ΦΡΕΝΑΡΟΣ  9 5
ΔΙΓΕΝΗΣ Μ.  9 5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Γ.  9 3

Facebook

"Γίνε και ΕΣΥ κοινωνός του Οράματος για έναν πιο δυνατό ΑΣΙΛ!

Για μια κερκίδα που στην πλειοψηφία της οι περισσότεροι θα είμαστε συγγενείς είτε εξ αίματος είτε γιατί μας ενώνει ο ίδιος ο ΑΣΙΛ"

Copyright © 2007-2012 asilfc.com. All rights reserved. Design, Development and Administration by Agis Charalambous.
RocketTheme Joomla Templates
avanafil buy cialis or generic tadalafil