OΙΚΟΣΕΛΙΔΑ arrow Η ΟΜΑΔΑ arrow Ομάδα U15 arrow Ομόνοια Αρ. - ΑΣΙΛ 4-0 (U15)
Ομόνοια Αρ. - ΑΣΙΛ 4-0 (U15)
12.02.08

Image 

Αν αυτό το παιχνίδι ήταν για το πιο πάνω σκορ τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύομε ότι μαζί με τις βροχές αντί νερό θα αρχίσει να μας ρίχνει και δολάρια ή ευρώ από τον ουρανό.

Βαρύ σκορ από ένα αγώνα που όλοι όσοι τον είδαν παραδέχτηκαν ότι ο ΑΣΙΛ έπαιξε πάρα πολύ ωραία και δικαιούταν όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και την νίκη ακόμα. Δυστυχώς η μπάλα δεν μας ήθελε παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και παρά τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν. Για το τελικό αποτέλεσμα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι αποφάσεις του αποτυχόντα διαιτητή της συνάντησης που επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι από πλευράς των γηπεδούχων που από ότι φάνηκε από την αρχή του αγώνα ο προπονητής των αντιπάλων είχε δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του να ανακόπτουν πάση θυσία τους γρήγορους πλάγιους επιθετικούς της ομάδας μας.

Πάρα πολλές οι περιπτώσεις που η σφυρίχτρα του άρχοντα του γηπέδου ξεσήκωσε τον πάγκο και τους φιλάθλους της ομάδας μας. Ενδεικτικό της αποτυχίας του είναι ότι στο ημίχρονο ο ΑΣΙΛ είχε δεκτή δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία αλλά συγχρώνος είχε και δύο τραυματισμούς από το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου. Δύο γεγονότα που δεν συνάδουν μετάξι τους.

«ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ» ήταν η φράση μου στην ανάπαυλα προς τον ΑΡΑΔΙΠΠΙΩΤΗ διαιτητή που αφού του ζήτησα απλά να προστατεύσει αυτά τα ταλέντα και να παίξει 50 - 50 το παιχνίδι, αυτός αδικαιολόγητα εκνευρίστηκε και με απόβαλε από τον αγωνιστικό χώρο.

Επιστρέφοντας πίσω στον αγώνα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι δύο ομάδες μπήκαν με διαφορετικές διατάξεις στο χόρτο του κοινοτικού της Αραδίππου με τον ΑΣΙΛ να επιζητά με ζήλο το γκολ, να δημιουργεί και να χάνει σωρεία ευκαιριών και την Ομόνοια να αρκείτε σε ξαφνικές αντεπιθέσεις που είχαν πάντα το στοιχείο του κινδύνου. Τακτική που απόδωσε αφού ο θεός δεν ήτανε ΑΣΙΛ αλλά Ομόνοια. Επτά κλασσικές ευκαιρίες, δοκάρι, τετ α τετ, αποκρούσεις δεν απέδωσαν για την ομάδα μας, και σε μία και μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου δεχθήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αναδεικνύετε σε μορφή του αγώνα που κατάφερε να μην δεχθεί τέρμα παρά την πίεση που του δέχτηκε.

Προσωπικά απολογούμαι για την αποβολή μου ΜΟΝΟ στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητή της ομάδας, που ενώ καταφέραμε όλοι μαζί να ηρεμίσουμε τους πρωταγωνιστές του αγώνα, εγώ δεν συγκράτησα την ψυχραιμία μου και διαμαρτυρήθηκα στον διαιτητή για την άδικη του διαιτησία. Ακόμα πιστεύω ακράδαντα ( βλέποντας το Σάββατο την εικόνα της ομάδας μας αλλά και τους ανταγωνιστές μας ) ότι αν συνεχίσουμε με αυτές τις εμφανίσεις δεν χάνουμε το πρωτάθλημα με τίποτε.

Σωτήρης Παύλου

Διευθυντής Ακαδημιών

Image

Image

Image

Τελευταία ανανέωση ( 12.02.08 )
 
 

Χρυσοι Χορηγοι

Hasapis Land Developers

Statistics

Visits today: 0
Visits yesterday: 0
Visits month: 0
Visits total: 17
Max.monthly visits: 17
Pages this month: 0
Pages total: 85

Other Statistics

Μέλη: 6
Νέα: 374
Σύνδεσμοι: 5
Επισκέπτες: 40338